Nieuw bij de Vooroeverloop: De team van het jaar competitie

MEDEMBLIK – Vind je het gezellig om samen met je vrienden of vriendinnen in teamverband mee te doen aan de mooiste en gezelligste run van West-Friesland? Of wil je graag met je collega’s strijden tegen de teams van Enza Zaden uit Enkhuizen, Schouten Installatietechniek uit Zwaag of P. Vriend Sloopwerken uit Hem?  Meld je dan samen aan voor: “De Team van het Jaar Competitie Enza Zaden Vooroeverloop!”

Samen de uitdaging aangaan op het mooiste parcours van West-Friesland en vervolgens samen nagenieten bij het Stoommachine Museum in Medemblik. Dit kan op zondag 1 september.

Meerdere afstanden Vooroeverloop

Je kunt kiezen voor de 5 km of de 10 km afstand. Jullie starten tegelijk, dat is al een groot deel van de pret! Ieder team telt minimaal 3 en maximaal 5 personen. Ben je met meer dan 5 personen? Schrijf dan 2 teams in! Het teamgemiddelde bepaalt de teamtijd en is bepalend voor de klassering, je eigen eindtijd komt natuurlijk ook in het algemene klassement.

De organisatie geeft ieder team graag een beetje extra aandacht: naast het gratis hardloopshirt, welke elke deelnemer ontvangt, zorgen zij natuurlijk voor een mooie teamfoto en ontvangt het winnende team een beker en per persoon een consumptiebon. Ook vermelden zij de naam en evt. logo van je team op de  website. Graag zien zij jullie op 1 september aan de start.

Zie voor meer informatie ook de website: www.enzazadenvooroeverloop.nl

[signoff]

Reageren via facebook