12.4 C
Medemblik
7 juli 2020 23:09
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Cindy Zeinstra wint Vooroeverloop 10KM 2017. (Fotoverslag)

MEDEMBLIK – Vandaag was er weer de jaarlijkse Vooroeverloop en deze keer ook met de ‘Kidsrun’ waaraan maar liefst 141 kinderen deelnamen. Onze huisfotograaf Pascal van As was bij het gebeuren aanwezig en legde het gebeuren vast op de gevoelige plaat. Er waren 3 verschillende afstanden bij de volwassenen, de 10km met 138 deelnemers, de Halve Marathon met 144 deelnemer en de Estafette met 75, waardoor er totaal 357 deelnemers aan deze editie zich in het zweet renden.

Thuiswinst

Bij de dames die de 10KM renden wist thuisloopster Cindy Zeinstra voor Ria Quist uit Hem en Amber Hoffer-Regts uit Opperdoes de winst voor zich op te eisen, met toch nog een redelijke marge op de nummers 2 en 3.

Wilt u de slideshow niet afwachten, klik dan gewoon even op de foto dan ziet u ze allemaal in 1x verschijnen. Foto’s nabestellen kan ook via www.pascalvanas.nl

UITSLAGEN

10 KM Mannen

 • 1e Marco Bot, Bovenkarspel 38:55
 • 2e Rens Nooter, Enkhuizen 40:01
 • 3e Ramon van Diepen, Westwoud 42:18

10KM Vrouwen

 • 1e Cindy Zeinstra, Medemblik 47:41
 • 2e Ria Quist, Hem 48:25
 • 3e Amber Hoffer-Regts, Opperdoes, 49:31

Halve Marathon, Vrouwen

 • 1e Ylona kruis, Ysbrechtum 1:30:24
 • 2e Katinka de Jong – Laan, Bovenkarspel 1:33:40
 • 3e Judith Zeinstra, Enkhuizen 1:40:20

Halve Marathon, Mannen

 • 1e Kevin Hanff, Enkhuizen    1:21:48
 • 2e Richard Kramer, Hoogkarspel 1:22:36
 • 3e Tobias Pennekamp, De Goorn 1:22:37

Halve Marathon, Estafette

 • 1e Florex team 1, Grootebroek 1:19:29
 • 2e KIM, Hoorn, 1:28:57
 • 3e Schouten Techniek 1, Zwaag, 1:36:10
foto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?