Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt en kans op wat neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag even bijkomen van het spektakel van woensdag, toen vooral woensdagavond een spectaculair wolken overtrok met regen en onweer. De dag begint met eerst nog wat bewolking waaruit nog wat neerslag kan vallen maar in de loopt van de dag zal de zon ook steeds vaker te zien zijn. De wind waait uit het westen en is overwegend matig van kracht. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 20 graden en daalt in de nacht naar vrijdag naar rond de 14 graden.

Vrijdag is het nog iets frisser, de middagtemperatuur zal dan met moeite de 20 graden gaan halen maar door de aanwezigheid van de zon wordt het toch een mooie dag. De wind waait nog steeds uit het westen en is overwegend matig van kracht.

Het weekend verloopt zonnig en warm, zaterdag 21 graden en zondag gaan we weer richting de 25 graden. De wind draait op zaterdag naar het noordoosten en op zondag naar het oosten en is een voorbode van een paar dagen zomers tot tropisch warme dagen.

Maandag loopt de middagtemperatuur al op richting de 28 graden en op dinsdag doorbreken wij misschien ook bij ons de 30 graden grens.

[signoff]

Reageren via facebook