Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik: in de ochtend nog wat motregen,later opklaringen

MEDEMBLIK – Wakker worden in een witte wereld, de sneeuw die vannacht over onze regio trok ligt nu boven het uiterste oosten van ons land en zal bij ons redelijk snel gaan verdwijnen omdat er vanochtend eerst nog wat motregen gaat vallen en de temperatuur snel richting de 5 á 6 graden zal oplopen. In de middag zijn er opklaringen en wat ruimte voor de zon maar tegen de avond neemt de kans op laaghangende nevel/mist toe. De wind is matig van kracht en waait uit het zuiden.

Maandag kan er ook nog een enkel buitje vallen en met 6 graden zitten wij vrijwel op het jaarlijkse gemiddelde voor half december. De wind draait naar het zuidwesten en is matig van kracht.

Dinsdag en woensdag zijn vrijwel droge dagen al is de kans op een enkel spatje regen op de dinsdag niet uitgesloten, wel is er veel bewolking en met 6 graden op dinsdag en 8 graden op woensdag zijn we de ergste kou weer kwijt.

Na woensdag slaat het weerbeeld om, er komen vanuit het zuiden/zuidwesten buien onze kant op en gaat het regenen. Overdag temperaturen van rond de 8 graden maar in het weekend gaan we zelfs richting de 10 graden.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook