22.2 C
Medemblik
15 augustus 2020 00:59
Medemblik Actueel.

Wereld Yoga Dag in Medemblik

MEDEMBLIK – Vrijdag 21 juni is het Wereld Yoga Dag.  Wereldwijd worden yogalessen gegeven, waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. Zo wordt het begrip “verbinding” wat centraal staat bij yoga, praktisch vormgegeven. Ook in Medemblik wordt deze dag gevierd en worden yogalessen op bijzondere locaties gegeven.

Yoga bij Kasteel Radboud

Op de sfeervolle locatie Kasteel Radboud geeft yogalerares Olga Maret van 9:00 – 10:00 uur Hatha Yoga en van 10:30 – 11:30 geeft Judith Takken hier Body en Mind Yoga. Bij mooi weer zijn de lessen buiten rond het plein van Kasteel Radboud. Bij minder mooi weer worden de lessen binnen in het kasteel gehouden. Iedereen kan meedoen.

Kinderyoga in Emmapark

In de middag om 16:00 uur wordt er Kinderyogales gegeven door Olga Maret in het Emmapark op het grasveld vlak bij de hoofdingang  aan de Hoogesteeg. Aan deze speciale kinderyogales mogen ook de (groot)ouders deelnemen. Als het regent, dan wordt deze les verplaatst naar de yogaruimte aan de Breek 12, achter de Aldi.

Opbrengst naar Happy Wings

De opbrengst van uw vrijwillige bijdrage gaat naar Stichting Happy Wings. Deze Stichting helpt kinderen en volwassenen met een beperking door interactie met vogels juist hun mogelijkheden in plaats van beperkingen te ervaren.

Kom dus vrijdag 21 juni op de Wereld Yoga Dag naar één van de bijzondere locaties. Yogamatje zijn aanwezig, maar graag eigen matje meenemen als u die heeft.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?