Molen de Hoop in teken van vaderdag, taart voor en pannenkoeken mét papa

WERVERSHOOF – Het is bijna vaderdag! Op 15 en 16 juni vier je dat bij Molen de Hoop in Wervershoof. Geef je op voor het versieren van je eigen vaderdagtaart op de zaterdag en/of kom op vaderdag pannenkoeken eten.

Zaterdag 15 juni: versier je eigen vaderdag-taart

Op zaterdag 15 juni kun je weer een moederdagtaart versieren bij molen De Hoop. Bakker Swart levert de taarten aan en kinderen mogen ze op hun allermooist versieren. Wat zal moeder (en/of oma) verrast zijn! Opgeven graag vóór vrijdag 14 juni. Dit kun je doen door een mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar  info@wervershoofsemolen.nl. Hoe laat je de taart mag komen versieren laten we je weten via de mail. De taart kost €5,-. En mag je betalen in de Vang.

De kinderen worden in de molen ontvangen waarna ze, het liefste zonder de vaders, in de Vang de taarten gaan versieren. Zo blijft de verrassing het grootst.

Zondag 16 juni: kom pannenkoeken smullen van 12.00 en 14.00 uur

Kom op vaderdag pannenkoeken eten met papa of opa. Natuurlijk mogen mama en je broertjes en zusjes ook mee. Bakker Hans Tops bakt weer de heerlijkste pannenkoeken van pannenkoekenmeel van onze molen. Je mag de pannenkoek zelf versieren met stroop, poedersuiker, jam of andere zoetigheden. Lust je liever hartig; met kaas of ham kan natuurlijk ook.

  • 1 pannenkoek kost € 3,- en voor 2 pannenkoeken betaal je slechts € 5,- per persoon!
  • Koop meteen wat extra pannenkoekenmeel zodat je thuis verder kunt genieten. 1 pak á 1 kg kost € 2,50

[signoff]

Reageren via facebook