17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 05:10
Medemblik Actueel.

Burgemeester sluit drugspand Andijk

ANDIJK –  Woningen in Andijk, Purmerend en Westbeemster zijn op basis van de Opiumwet gesloten voor een periode van zes maanden. Uit een drugsonderzoek, uitgevoerd door de recherche, is gebleken dat de woningen werden gebruikt voor de productie en handel van synthetische drugs. In de woningen zijn grote hoeveelheden geproduceerde xtc-pillen, MDMA en grondstoffen voor de productie van synthetische drugs aangetroffen.

De tijdelijke sluiting is niet alleen bedoeld om een einde te maken aan overlast en drugshandel, maar ook om de aanloop van drugsgebruikers en criminelen te stoppen en om een signaal af te geven dat drugscriminaliteit niet wordt getolereerd. De woningen die gesloten zijn, zijn verzegeld.

Heeft u een vermoeden van een verdacht adres? Maak dan melding bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800 -7000.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook