Medemblik Actueel.

Het winkelcentrum in Andijk
Algemeen

Heeft Medemblik het ‘Schoonste Winkelgebied van Nederland’

MEDEMBLIK – De Gemeente Medemblik is in de race voor de titel Schoonste Winkelgebied van Nederland, een initiatief van Stichting Nederland Schoon. Met 5 winkelgebieden doet Medemblik mee aan de Schoonste Winkelgebied Verkiezing. NederlandSchoon trekt de komende maanden door het land voor een uitgebreid onderzoek, waarbij het winkelend publiek wordt gevraagd hoe schoon zij hun winkelgebied vinden. De observatieteams meten ook de schoonheid van elk gebied. In oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.  

Helene van Zutphen, directeur NederlandSchoon voegt hieraan toe: “Als jouw favoriete winkelstraat en -gebied schoon is, wordt winkelen nog fijner en kom je er graag terug. Hoe leuk is het als jouw vertrouwde winkelgebied straks de schoonste van het land is? Van een schone winkelstraat plukt niet alleen het winkelend publiek de vruchten. De ondernemers die zich inzetten voor dit doel werken intensief samen en hebben daardoor meer contact met elkaar. Dit werkt verbindend en draagt bij aan het saamhorigheidsgevoel en de schoonbeleving van ondernemers én winkelend publiek. Deze inzet wordt met de Schoonste Winkelgebied Verkiezing extra beloond.” 

Gemeente Medemblik doet mee met de volgende gebieden:

  • Centrum Andijk
  • Centrum Medemblik
  • Centrum Wervershoof
  • Centrum Wognum
  • Centrum Zwaagdijk

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook