Weerbericht Medemblik: eerst nog kans op een bui, later ook ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Hemelvaartsdag vandaag en dan hoop je op mooi weer om er lekker op uit te gaan, maar dat kunnen wij zeker vanochtend nog wel vergeten. Lokaal vallen er nog enkele buien maar in de middag klaart het op en kan zelfs de zon nog even tevoorschijn komen. De temperatuur loopt op naar 17 graden bij een matige wind uit het zuidwesten.

Vrijdag is er meer ruimte voor de zon en ook de temperatuur is met 18 á 19 graden weer wat hoger dan vandaag. De wind draait in de loop van de dag van zuidwest wat meer naar het westen en is matig van kracht.

Het weekend verloopt warm, zondag zelfs zomers warm, zaterdag gaat de meter door de 20 graden grens om bij 21 á 22 graden te stoppen, zondag gaat de temperatuur lokaal ruim door de 25 graden grens heen en dus een zomerse dag. Alleen gaan we dat wel weer oplopen, in de avond komen er (onweers)buien opzetten vanuit het zuiden en kan het in de nacht lokaal even stevig gaan regenen mogelijk dus met onweer.

[signoff]

Reageren via facebook