Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
markten

Zomermarkten 2019 brengen de Gouden Eeuw tot leven

MEDEMBLIK – Dit jaar vinden de Zomermarkten in Medemblik plaats op 20 juli, 27 juli en 10 augustus. Thema van de markten is ‘De Gouden Eeuw in Medemblik’.  

Ook dit jaar vinden in het historische centrum van Medemblik weer de Zomermarkten plaats. Op de gezellige braderie vindt u vele leuke kraampjes met genoeg keuze. Ook is er een themaplein.

Thema van de Zomermarkten is “De Gouden Eeuw in Medemblik”. Het goed bewaarde archief uit die tijd maakt dat er veel informatie beschikbaar is over het dagelijks leven van de Medemblikker tijdens de Gouden Eeuw. Figuranten van toneelgroep Sint Pieter brengen ze tijdens de Zomermarkten op unieke wijze tot leven. Ook vind je de 17e eeuw terug in de diverse kramen waarin ambachten uit die tijd worden gedemonstreerd.

De Zomermarkten worden gehouden op 20 juli, 27 juli en 10 augustus en vinden plaats in het Bagijnhof en Van Houweningenpark te Medemblik.

Er zijn nog kramen beschikbaar. Voor meer informatie over het huren van een kraam, kunt u contact opnemen met Corona Rentenaar, info@promoject.nl of 06-26354975.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook