2 C
Medemblik
18 januari 2021 03:09
Medemblik Actueel.

Het weer voor Medemblik en het wordt vandaag opnieuw tropisch heet

MEDEMBLIK – Na een zwoele nacht waarbij de temperatuur niet onder de 20 graden is gedaald gaat de temperatuur vandaag weer snel richting de 30 graden om in de middag te eindigen bij 30 á 31 graden. Wel zijn er vandaag wat meer wolken die de zon zo nu en dan verhullen maar door aanvoer van zeer warme lucht uit het oosten van europa blijft het bij ons tropisch heet.

Na vandaag wordt het op donderdag en vrijdag nog warmer met temperaturen van 33 graden op donderdag tot mogelijk 34 graden op vrijdag. Op alle dagen waait de wind uit het oosten/noordosten behalve op vrijdag dan draait de wind naar het oosten/zuidoosten en voert nog warmere lucht aan.

Lees ook: Code oranje vanwege de extreme temperaturen en smog in onze regio

In het komend weekend kan er op zaterdag een enkele (onweers)bui gaan vallen en wordt het ook niet meer tropisch heet maar met 26 graden is het nog steeds zomers warm. Zondag is dan weer een dag met veel zon en wordt het dan ook een graad of 26.

Daarna blijft de zomer volgas geven met overdag temperaturen van rond de 26 graden en in de nachten rond de 18 graden.

Het blijft dus nog wel even volop zomer.  Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation.

Reageren via facebook