Medemblik Actueel.

Algemeen

Loopgroep Medemblik na koude regenachtige nacht onderweg naar Medemblik

MEDEMBLIK – Ze hebben het heel koud gehad vannacht en de buien die vielen werkten nu ook niet echt mee om het weer warm te krijgen. Maar volgens Siem Zeilemaker is de sfeer geweldig goed en gaat het rennen met de fakkel ook prima.

De loopgroep Medemblik bevind zich nu ter hoogte van Purmerend en komen halverwege de middag aan bij het FC Medemblik terrein waar zij worden ontvangen door burgemeester Frank Streng en legervoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog waarna zij in colone richting het oorlogmonument aan de Breedstraat/Nieuwstraat gaan waar het bevrijdingsvuur zal worden ontstoken.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

 

Reageren via facebook