16.9 C
Medemblik
21 oktober 2020 21:50
Medemblik Actueel.

Foto: via 112westfriesland.nl

Brand verwoest bestelauto Westfrisiaweg

WESTWOUD – Een busje is vrijdagmiddag 3 mei in brand gevlogen op de afrit van de Wesfrisiaweg (N307) bij Westwoud. Iets voor 16.00 uur kregen de politie, brandweer Hoorn en weginspecteurs de melding van de felle voertuigbrand. Het busje stond al snel volledig in de brand op de afrit, meldt 112westfriesland.

Rookwolken
De rookwolken waren tot in de wijde omtrek te zien. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse. Zij konden echter niet voorkomen dat het busje volledig uitbrandde. De afslag was enige tijd afgesloten voor al het verkeer.

Afgesleept
De brand in het voertuig ontstond door een technisch mankement. Bergingsbedrijf Rood heeft het busje afgesleept waarna de afrit weer vrijgegeven kon worden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook