12.4 C
Medemblik
15 juli 2020 04:36
Medemblik Actueel.

Wethouder Nederpelt bezoekt inloophuis GGZ Medemblik

MEDEMBLIK – Wethouder Harry Nederpelt was deze maand op bezoek bij het Inloophuis GGZ in Medemblik aan de Oosterhaven in Medemblik. In het inloophuis steunen cliënten elkaar door ervaringen te delen en gewoon met elkaar over van alles en nog wat te praten. Ze zijn heel blij dat deze plek er is voor deze doelgroep.

Kort geleden hebben cliënten een boekje samengesteld met gedichten, leuke spreuken, teksten, enzovoort. Het boekje werd overhandigd aan de wethouder. In het Inloophuis vinden verschillende activiteiten plaats, zoals samen muziek maken.

De band Freaky’s speelt nummers van o.a. Eric Clapton, The Stones, Van Dik Hout en Creedence Clearwater Revival. Op dinsdagmiddag, eens in de twee weken, in het ABC-gebouw aan de Almereweg. Van 15.00 tot 17.00 uur.

Wandelgroep
Elke donderdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur wordt een wandeling gemaakt door Medemblik. Startpunt is de brug tegenover het GGZ-kantoor.

Kookclub
Samen koken bij iemand thuis. Eens in de twee weken op maandagmiddag, om 15.30 uur.

Afspreken met elkaar
Ook buiten de inloop om worden activiteiten ondernomen met elkaar. Zoals koffie drinken, uit eten, winkelen en spullen verkopen op de kofferbakmarkt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?