Medemblik Actueel.

plantjesmarkt bij de molen (Foto aangeleverd)
markten

De gezelligste plantjesmarkt van Westfriesland!

MEDEMBLIK – Op zaterdag 4 mei a.s. wordt er weer bij meelmolen de Herder de jaarlijkse Plantjesmarkt georganiseerd. Deze markt is een ideale plek voor tuinliefhebbers om nieuwe planten aan te schaffen. De Plantjesmarkt biedt ruime keuze uit eenjarige zomerbloeiers in prachtige kleuren en tegen lage prijzen. Van perkplanten, vaste planten en kuipplanten tot plantjes voor terras en balkon die als fleurige blikvangers dienen.

Natuurlijk is het naastgelegen Poorthuisje ook open voor wie trek krijgt in een heerlijk kopje koffie met eigengemaakt appelgebak of het eigen biertje van de molen: klap van de Herder! Voor de grotere trek is de bekende pannenkoekenbakker weer van de partij die van eigen meel weer de lekkerste pannenkoeken bakt!

U bent welkom op de Westerdijk 3 te Medemblik van 11.00 tot 16.00 uur.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp