23.3 C
Medemblik
13 augustus 2020 06:58
Medemblik Actueel.

plantjesmarkt bij de molen (Foto aangeleverd)

De gezelligste plantjesmarkt van Westfriesland!

MEDEMBLIK – Op zaterdag 4 mei a.s. wordt er weer bij meelmolen de Herder de jaarlijkse Plantjesmarkt georganiseerd. Deze markt is een ideale plek voor tuinliefhebbers om nieuwe planten aan te schaffen. De Plantjesmarkt biedt ruime keuze uit eenjarige zomerbloeiers in prachtige kleuren en tegen lage prijzen. Van perkplanten, vaste planten en kuipplanten tot plantjes voor terras en balkon die als fleurige blikvangers dienen.

Natuurlijk is het naastgelegen Poorthuisje ook open voor wie trek krijgt in een heerlijk kopje koffie met eigengemaakt appelgebak of het eigen biertje van de molen: klap van de Herder! Voor de grotere trek is de bekende pannenkoekenbakker weer van de partij die van eigen meel weer de lekkerste pannenkoeken bakt!

U bent welkom op de Westerdijk 3 te Medemblik van 11.00 tot 16.00 uur.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?