26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 12:52
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Vakantiespelen Dijkgatbos

MEDEMBLIK – De dagen worden langer, de temperatuur stijgt, dat kan maar één ding betekenen… de Vakantiespelen in het Dijkgatbos komen er weer aan! Vakantiespelen is voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 die zin hebben in een week vol bosspellen, spannende thema’s, stokbrood bakken boven een kampvuur en glijden van de zeephelling! Geef uw kind op via de website, www.stichtingvakantiespelen.nl, en wees er snel bij want als u uw kind vóór 1 juni aanmeldt is er garantie op een plek in de bus!

Dus wanneer doet uw woonplaats mee?

  • Week 30 (22, 23, 25 en 26 juli 2019): Aartswoud, Hensbroek, Hoogwoud, Middenmeer, Obdam, Opmeer, Spanbroek, Wieringerwerf en Zuidermeer.
  • Week 31 (29 en 30 juli, 1 en 2 augustus 2019): Abbekerk, Avenhorn, Benningbroek, De Goorn, Hauwert, Kreileroord, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Opperdoes, Slootdorp, Twisk, Ursem, De Weere en Zwaagdijk-West.
  • Week 32 (5, 6, 8 en 9 augustus 2019): Andijk, Bovenkarspel, Den Oever, Grootebroek, Hem, Hippolytushoef, Hoogkarspel, Onderdijk, Schellinkhout, Spierdijk, Venhuizen, Wervershoof, Westerland, Westwoud, Wijdenes en Wognum.
  • Week 33 (12, 13, 15 en 16 augustus 2019): Barsingerhorn, Berkhout, Enkhuizen, Grosthuizen, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oosterblokker, Oude Niedorp, Spierdijk, ‘t Veld, Winkel en Zwaagdijk-Oost.

Heeft u toevallig nèt een vakantie geboekt in de week waarin uw kind mee zou kunnen doen met de Vakantiespelen? Doe mee in een andere week! Bij aanmelding voor een andere week hoeft u alleen aan te geven naar welke opstapplaats u uw kind wilt brengen. Voor welke week u uw kind ook aanmeldt, vriendjes en vriendinnetjes maken ze altijd in het bos!

Zit uw kind al op de middelbare school? Dan kan uw kind meedoen aan een nieuw avontuur! Bij ExpeR wordt een week lang overleefd in het Robbenoordbos. Koken op zelfgemaakt vuur, slapen tussen de bomen en spannende proeven tegen het andere team spelen. ExpeR is een leuke uitdaging voor jongeren van 13 tot en met 15 jaar oud. Dit jaar zal ExpeR plaatsvinden van 15 tot en met 19 juli. Kijk voor meer informatie en het aanmelden op: www.exper.nu

Verder zoeken wij nog leiding (16+) voor week 30 en 32! Bij Vakantiespelen doe je veel verschillende activiteiten met de kinderen, kan je alle fantasie kwijt in het ontwerpen van een spannend nachtspel en maak je vrienden voor het leven! Kijk voor meer info op www.vakantiespelen.org

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?