16.4 C
Medemblik
20 mei 2020 23:18
Medemblik Actueel.

U stemt toch ook op de schitterende Medemblikse molens met de Rabo Clubkas Campagne?

MEDEMBLIK – De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start! Voor verenigingen en stichtingen is dit een spannende periode. Het is nu aan de leden van Rabobank West-Friesland om het bedrag van € 350.000,- te verdelen over de deelnemende clubs.

Leden stemmen

Bent u lid van Rabobank West-Friesland? Dan ontvangt u op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kunt u vanaf 23 april t/m 14 mei stemmen op uw favoriete clubs. Als lid mag u totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert!

Finaleavonden 18 en 20 juni 2019

Op dinsdag 18 juni en donderdag 20 juni is de ontknoping van de Rabobank Clubkas Campagne. Rabo Westfriesland organiseert vier finaleavonden. De deelnemende clubs hebben hiervoor een officiële uitnodiging gehad.

De molenaar en de vrijwilligers hopen natuurlijk dat u stemt op meelmolen de Herder en de Brakepolder Watermolen in Medemblik!

U kunt stemmen tot en met 14 mei.

Reageren via facebook