Medemblik Actueel.

Evenementen

Koningsdag Medemblik met vrijmarkt en een heuze stormbaan

MEDEMBLIK – Koningsdag 2019 in Medemblik is dit jaar vooral voor de kinderen. De dag start om 8 uur met de vrijmarkt waarna om 10 uur de inschrijving van de wedloop begint. De wedloop zelf start op 10.30 uur .

Om 11.30 uur is de prijsuitreiking van de hinderniswedloop en om 12.00 uur zal dan de pannakooi en het enorme springkussen worden opgeblazen waar gratis gebruik kan worden gemaakt door de kinderen. De dag eindigt om 16.00 uur.

Maar op Nieuwstraat in Medemblik is deze dag nog veel meer te doen, zo kun je mega vier op een rij spelen, de mega twister bedwingen en de stormbaan proberen, verder staat er een voetbaldoel waar je op mag schieten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de koningsdag-commissie deze dag.

Ruimen jullie wel na afloop ook je rommel even op?

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp