Medemblik Actueel.

Politie

43 bekeuringen, 1 auto in beslaggenomen en 5 proces-verbalen…

BOVENKARSPEL – De politie heeft gistermiddag op het terrein van tuincentrum Ranzijn een grote verkeerscontrole gehouden. In totaal zijn er 145 auto’s, 26 brom- en snorfietsen, 3 motoren, 2 vrachtwagens en een landbouwvoertuig gecontroleerd.

De controle leverde 1 in beslaggenomen Roemeense auto op, maar ook 43 bekeuringen en 5 proces-verbalen voor economische delicten en zijn een aantal voertuigen doorgegeven aan de belastingdienst omdat deze niet met een Nederlands kenteken reden terwijl dit wel het geval moest zijn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

 

Reageren via facebook