16.6 C
Medemblik
10 juli 2020 17:56
Medemblik Actueel.

43 bekeuringen, 1 auto in beslaggenomen en 5 proces-verbalen…

BOVENKARSPEL – De politie heeft gistermiddag op het terrein van tuincentrum Ranzijn een grote verkeerscontrole gehouden. In totaal zijn er 145 auto’s, 26 brom- en snorfietsen, 3 motoren, 2 vrachtwagens en een landbouwvoertuig gecontroleerd.

De controle leverde 1 in beslaggenomen Roemeense auto op, maar ook 43 bekeuringen en 5 proces-verbalen voor economische delicten en zijn een aantal voertuigen doorgegeven aan de belastingdienst omdat deze niet met een Nederlands kenteken reden terwijl dit wel het geval moest zijn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?