16.4 C
Medemblik
21 mei 2020 00:40
Medemblik Actueel.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Mora Kipkorn 5×60 gram

MEDEMBLIK – Mora heeft besloten om Mora Kipkorn uit de markt te halen. Door een fout in de productie heeft de metaaldetectie niet goed gefunctioneerd, waardoor het mogelijk is dat een kleine partij van dit product in de markt metaaldeeltjes bevat. Het gaat om Mora Kipkorn 5×60 gram met lotcode 9067 en EAN code 8710861994500.

De lotcode is vermeld aan de bovenzijde van de verpakking. Mora verzoekt consumenten die in het bezit zijn van een verpakking Mora Kipkorn met genoemde lotcode, dringend deze niet te consumeren en direct weg te gooien.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook