Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zonnig maar tegen de avond toenemende kans op een bui

MEDEMBLIK – Het is nog even doorbijten wat de temperatuur betreft, vandaag zal deze ook met moeite de 10 graden gaan halen maar gelukkig zal de zon wel veelvuldig te zien zijn. In de loop van de middag komen er meer (stapel)wolken onze regio binnendrijven en tegen avond/vanavond zou daar een enkel buitje uit kunnen gaan vallen. De wind zit nog steeds in de noordoosthoek en is matig van kracht maar trekt later op de dag wat aan naar vrij krachtig. De UV-index komt uit op 3.

Zaterdag ook nog een vrij frisse dag met overdag 9 graden en in de nacht naar zondag 2 tot 4 graden, er is vrij veel zon maar ook bewolking en met een matige soms vrij krachtige wind uit het noordoosten blijft het voor het gevoel een stuk frisser.

Vanaf zondag gaat het weer er weer een stuk vriendelijker uitzien. De temperatuur loopt overdag op naar 11 á 12 graden, de wind blijft wel uit de noordoosthoek waaien en is matig van kracht en vanaf de middag zal de bewolking ook wat meer toe gaan nemen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp