Medemblik Actueel.

Medemblik

Medemblik evalueert muziekonderwijs

MEDEMBLIK – Sinds 2015 loopt een traject om te komen tot hervorming van het muziekonderwijs. Het uitgangspunt was om dat traject samen met partijen vorm te geven. Uiteindelijk trekt de evaluatie een aantal lessen voor de toekomst, namelijk:

  • Stel als gemeente vanaf het begin duidelijke kaders en wat je van partijen vraagt
  • Hanteer een projectmatige aanpak
  • Neem de raad vroegtijdig mee
  • Houd vanaf start rekening met verschillende belangen

Deze lessen worden uiteraard meegenomen bij het vervolg.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp