Weerbericht Medemblik – buien soms wat zon

MEDEMBLIK – Vandaag overheerst de bewolking maar er zal soms ook wat zonneschijn zijn, in de middag breekt de bewolking wat meer open zodat de zon meer te zien zal zijn. De temperatuur blijft steken bij 11 graden in de middag en dat alles bij een zwakke tot vrij matige wind die waait uit het zuiden/zuidoosten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar een graad of 4.

Ook donderdag is nog een vrij frisse dag met een middagtempertuur van rond de 11 á 12 graden en een zwakke wind uit het zuiden/zuidoosten die veel bewolking met zich meenemen waardoor de zon maar met mondjesmaat te zien is. Er kan lokaal een enkel spatje regen uit deze bewolking vallen. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 5 graden.

Vrijdag draait de wind naar het oosten en is het in de ochtend nog bewolkt maar daarna komt de zon toch regelmatig te voorschijn, de temperatuur loopt in de middag op naar rond de 15 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar zaterdag.

[signoff]

Reageren via facebook