25 C
Medemblik
14 augustus 2020 19:08
Medemblik Actueel.

Verdachten inbraak Spar Opperdoes voor de rechter

OPPERDOES – Afgelopen juli 2018 werd Opperdoes midden in de nacht opgeschrikt door een inbraak bij de SPAR supermarkt. Criminelen hadden het voorzien op de geldautomaat van de Rabobank, gelukkig voor de SPAR en de Rabobank mislukte de actie en sloegen de 3 daders op de vlucht in een witte auto richting Twisk.

De later aangehouden verdachten Mher A.(35), Arman U.(39) en Azat G.(19), allen afkomstig uit ’t Zand moeten zich volgende week vrijdag om 15.00 uur verantwoorden voor hun criminele actitviteiten. Alle drie de verdachten zitten nog in voorarrest.

Bij de inbraak werd vooral veel schade aangericht aan de deur, die hadden de verdachten ontwricht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?