Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Theater

Het Postkantoor presenteert Friends to be…

BOVENKARSPEL – Op donderdag 11 april speelt de voorstelling Friends to be.. in theater Het Postkantoor in Bovenkarspel. In deze theaterproductie van Op Roet ontmoeten Oost en West elkaar. Ofwel wat gebeurt er als een man uit Syrië een westerling tegenkomt. De acteurs Nour Mardini en Gerard Venverloo gaan de zoektocht aan om er achter te komen of zij vrienden kunnen worden. Ondanks of dankzij alle verschillen die er zijn. Wat moet er gedeeld worden om elkaar te verstaan. Om te leren. En hoeveel water doe je dan bij de (alcoholvrije) wijn?

Een voorstelling op het scherps van de snede, met humor en respect en vooral over het durven stellen van confronterende vragen. Op dit moment wordt de voorstelling veel gespeeld om scholen, instellingen en bij gemeenten als vertrekpunt voor een verfrissende en open dialoog tussen oost en west.

De aanvang is om 20 uur en de entree is 10,- euro en voor scholieren 7,50. Kaarten reserveren kan via de website www.hetpostkantoor.nl

Theater Het Postkantoor vindt u aan Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel, tel: 0228-743910. Meer info zie ook www.op-roet.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook