Medemblik Actueel.

Verkiezingen

Deze ‘Medemblikkers’ zijn verkiesbaar voor de Provinciale Staten.

MEDEMBLIK – We mogen dit jaar maar liefst 3x stemmen, op woensdag 20 maart voor de Provincale Staten en dus indirect voor de Eerste Kamer en voor de Waterschappen. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de mensen uit de gemeente Medemblik die zich verkiesbaar hebben gesteld. 

  1. VVD: Bas de Wit(Andijk) – plaats 7
  2. D66: Arja Kapitein(Wognum) – plaats 5
  3. CDA: Ed Meester(Wervershoof) – plaats 27
  4. GroenLinks: Giles Beydals(Midwoud) – plaats 22
  5. Code Oranje: Joset Fit(Medemblik) – plaats 19
  6. ChristenUnie: Silva Visser-van Eijk – plaats 30

Stem met uw hoofd en niet met uw hart.. En ga vooral stemmen…..

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp