24.3 C
Medemblik
15 augustus 2020 16:01
Medemblik Actueel.

Amsterdams Stadscircus in Bangert Oosterpolder

HOORN – We draaien er niet omheen. Het gaat goed met Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. Van vrijdag 15 t/m woensdag 20 maart zijn de voorstellingen om 16:00 uur te bewonderen, alleen maandag is er geen show. Normaalgesproken staan circussen in het voorjaar in het centrum van Hoorn, maar dit jaar is Magic Circus te beleven aan De Strip bij Winkelcentrum Bangert Oosterpolder.

TWIST!

Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de intieme Magic Dome circustent het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

De komst naar Hoorn is bijzonder te noemen. Dit moderne circus reist normaliter uitsluitend door de wijken van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Amersfoort. Men brengt daar niet alleen entertainment, maar ook verbinding.

Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een perfect uitje voor het hele gezin.

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, een verrassend viervoetertje, een acrobaat die (letterlijk) op de fles gaat en een serious battle met hoelahoeps. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken.

Voorverkoop

De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl en alle vestigingen van Primera tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn kaarten vanaf 60 minuten voor een show uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa. Entreeprijzen vanaf slechts €12,-. In diverse winkels en online zijn kortingsbonnen te vinden. Mis het niet!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?