Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – een stralend zonnige zaterdag

MEDEMBLIK – Over het weer valt vandaag weinig te klagen of het moet zijn dat de zon teveel schijnt, want dat is er vandaag aan de hand. In de vroege ochtend is er lokaal nog kans op wat laaghangende nevel maar dat zal snel oplossen waarna de zon de overhand gaat krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 11 á 12 graden maar in het zonnetje loopt de temperatuur al snel op richting de 14 á 15 graden. De wind is vrij matig en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar net boven het vriespunt. 

Tekst loopt door onder de animatie

Zondag is er wat meer bewolking maar ook dan kunnen we genieten van een heerlijk winterzonnetje, met 11 á 12 graden blijft het boven normaal warm voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het zuiden/zuidoosten en is vrij matig van kracht.

Na zondag blijft het weerbeeld vrijwel gelijk, overdag temperaturen van rond de 13 á 14 graden na woensdag iets lager zo rond de 10 á 11 graden. De wind blijft matig van kracht en vooral op dinsdag/woensdag en donderdag zal de zon overvloedig schijnen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook