Medemblik Actueel.

Foto: Media For You
Algemeen Ongevallen

Gewonde bij ongeval op de Randweg Medemblik

MEDEMBLIK – Vrijdagavond 15 februari vond er een aanrijding plaats op de Randweg in Medemblik. Een busje wilde iets voor 19.00 uur vanaf de Randweg de Schipperslaan in slaan. Een tegemoetkomende auto werd over het hoofd gezien waarna deze in de zijkant van het busje reed, meldt 112 Westfriesland. 

Hulpdiensten
Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Een bijrijder van één van de voertuigen raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De twee voertuigen raakte zwaar beschadigd en werden afgesleept door bergingsbedrijf Rood. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp