Medemblik Actueel.

Stockfoto politie-database
Stockfoto politie-database
Politie

Medemblik alert op verblijfplaatsen roofbendes

Schakel nachtmodus in

De gemeente Medemblik is extra alert op roofbendes die zich mogelijk schuilhouden op Noord-Hollandse vakantieparken. De politie berichtte de afgelopen week dat zij zijn begonnen met een zoektocht naar deze bendes op de parken. De gemeente is alert en gaat in overleg met politie en parkbeheerders. 

Burgemeester Frank Streng: “Dit onderwerp heeft onze nadrukkelijke aandacht. En dat betekent dat we in overleg gaan met parkbeheerders over of deze bendes daadwerkelijk op onze parken aanwezig zijn. En als inwoners iets zien of merken dat verdacht is, wil ik hen oproepen om dat te melden bij de politie. Dat kan bijvoorbeeld via Meld Misdaad Anoniem.”​

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X