13.2 C
Medemblik
23 september 2020 02:53
Medemblik Actueel.

Update: Bewoners Meerlaan zien ineens bushalte voor de deur verschijnen

MEDEMBLIK – Melissa Swagerman keek raar op toen zij thuis kwam van het werk en zag dat de hele stoep voor haar huis was open gebroken en er blijkbaar zonder overleg met de buurt een bushalte werd geplaatst.

Melissa vertelt aan Medemblik Actueel dat het vreemd is dat dit zonder overleg is gedaan en na een ochtendje bellen naar o.a. de gemeente, provincie, politie en Veilig Verkeer Nederland was zij nog niets wijzer geworden waarop onze verslaggever de gemeente om opheldering heeft gevraagd.

Deze melden eerst aan Medemblik Actueel dat dit geen besluit van de gemeente Medemblik is maar van de Provincie Noord-Holland omdat die verantwoordelijk zijn voor het openbaar vervoer, later kwam de gemeente daarop terug toen na intern onderzoek bleek dat dit wel degelijk iets van de gemeente Medemblik bleek te zijn.

Woordvoerster Yolanda van Helmond van de gemeente Medemblik zegt in een reactie tegen Medemblik Actueel dat er duidelijk iets fouts is gegaan bij de gemeente Medemblik. ,,Dit is natuurlijk niet een gebruikelijke werkwijze. We hebben contact gezocht met deze inwoners. Vandaag hebben we een gesprek met ze. Ondertussen zoeken we dit verder uit.

Update: De gemeente Medemblik laat zojuist weten dat de bushalte wordt weggehaald en weer terug wordt geplaatst op de oude plek.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?