Medemblik Actueel.

Stockfoto Politie
Stockfoto Politie
Politie

Update: Grote klopjacht op (verwarde) man Vlietlanden Onderdijk

ONDERDIJK – Diverse politie-eenheden en een politiehelicopter moesten er aan te pas komen om een man die mogelijk in twee woningen op De Vlietlanden had ingebroken in de kladden te kunnen grijpen.

Een burgeroproep waarin werd opgeroepen uit te kijken naar een man die drijfnat zou zijn en ook bebloed omdat hij zich verwond had tijdens zijn vlucht. De man werd niet veel later aangetroffen in een kast van 1 van de woningen op De Vlietlanden en werd direct in de boeien geslagen en afgevoerd naar het ziekenhuis om zijn verwondingen te laten verzorgen.

De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Update: De woordvoerder van de politie laat maandagochtend weten dat: ,,Een 36-jarige man, mogelijk ook verblijvend op het vakantiepark (mogelijk in de war) is een vakantiewoning binnengegaan en heeft zich daar verstopt voor de politie in een kledingkast. De man wordt verdacht van huisvredebreuk. Hij zit nu nog vast.”

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X