Medemblik Actueel.

Algemeen

600 likes op facebook en dat is een reden voor een feessie..

MEDEMBLIK – 6000 likes of Facebook en onze belofte om dat te vieren komen wij vandaag na. Uit de 6000 mensen die ons hebben geliked hebben wij 1 iemand getrokken die de prijs in ontvangst mag nemen. Deze prijs is een vvv- of DEEN cadeaubon ter waarde van 100 euro.

En dan is het nu dus zover. Wie o wie krijgt van ons een mooie start van 2019 door de cadeaubon in ontvangst te mogen nemen. … Tromgeroffel zwelt aan……

De winnaar is:  ANJA JANSSEN !

Van harte gefeliciteerd namens de gehele redactie van Medemblik Actueel. Er wordt contact opgenomen over hoe en wanneer wij de prijs komen overhandigen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook