10.3 C
Medemblik
25 februari 2021 01:36
Medemblik Actueel.

Westfriesgasthuis sluit contracten af met alle zorgverzekeraars

HOORN – Het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis hebben voor 2019 met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent dat elke verzekerde van elke verzekeraar in 2019 bij ons terecht kan voor zorg.  

Ziekenhuizen en verzekeraars overleggen jaarlijks in november met elkaar over de financiële afspraken voor het nieuwe jaar. In november worden ook de aanbiedingen voor de nieuwe polissen naar de verzekerden gestuurd. Hierbij hebben verzekeraars Zilveren Kruis en Prolife eerder laten weten dat verzekerden met een budgetpolis in 2019 niet meer bij het Waterlandziekenhuis en het Westfriesgasthuis terecht konden. Die informatie is echter niet juist.

Ook met deze verzekeraars hebben onze ziekenhuizen een contract. Elke verzekerde van elke verzekeraar kan ook in 2019 gewoon bij ons terecht voor ziekenhuiszorg.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook