13.1 C
Medemblik
21 mei 2020 08:12
Medemblik Actueel.

Wethouder Dirk Kuipers(PvdA) voor de stapel pakketjes die binnenkort bij de kinderen thuis gaat worden bezorgd

De eerste 380 pakketjes staan klaar

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik maakt de eerste 380 pakketjes voor kinderen die opgroeien in een gezin met een minimuminkomen klaar voor verzending. Vanaf deze week worden de pakketjes bezorgd.

Er is voorafgaand aan deze actie aan kinderen op diverse basisscholen gevraagd wat ze zouden willen ontvangen. Hier kwamen veel en uiteenlopende reacties op; van huisdieren, kleding, spelletjes tot een lekker kerstontbijtje. De uiteindelijke inhoud van de pakketjes blijft nog een verrassing!

U kunt, als u dat nog niet heeft gedaan, per kind (woonachtig in Medemblik en onder de 18 jaar) t/m 31 december 2018 één pakketje aanvragen. U kunt de aanvraag indienen via: www.medemblik.nl/decemberactie. De pakketjes die na woensdag 19 december 2018 zijn aangevraagd worden begin januari 2019 thuisbezorgd.

Reageren via facebook