Weerbericht Medemblik – bewolkte dag maar ook wat ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met vrij rustig herfstweer, de onstuimige dagen liggen tijdelijk even achterons en krijgen daarvoor in de plaats een paar koude dagen. Vandaag ligt de middagtemperatuur nog rond de 8 graden bij een matige wind uit het noorden/noordwesten. Het is overwegend bewolkt maar er zal ook zo nu en dan ruimte zijn voor de zon om te schijnen. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar net boven het vriespunt.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Woensdag draait de wind van noordwest naar het oosten en dat zullen wij ook direct gaan merken dat er klik koudere lucht gaat worden aangevoerd. ’s Middags wordt het niet veel warmer dan een graad of 4 en in de nacht naar donderdag daalt het kwik naar op het vriespunt maar tijdens zonsopkomst donderdag gaat de temperatuur naar onder het vriespunt. Het is ook woensdag overwegend bewolkt met soms wat zonnige perioden.

De dagen daarna gaat de temperatuur nog iets verder naar beneden, donderdag overdag 3 graden en in de nacht naar vrijdag vriest het 1 á 2 graden, vrijdag overdag komt het kwik amper boven het vriespunt uit en in de nacht naar zaterdag vriest het 1 á 2 graden.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook