Medemblik Actueel.

De stoere vrijwilligers v.l.n.r.: Jan, Ton, Rob, Jack, Piet en Benno. (Foto: aangeleverd)
De stoere vrijwilligers v.l.n.r.: Jan, Ton, Rob, Jack, Piet en Benno. (Foto: aangeleverd)
markten

Kunst- en kerstfair in de Bonifaciuskerk Medemblik

MEDEMBLIK – In de Bonifaciuskerk wordt 7 en 8 december de Dickens kunst- en kerstfair gehouden. Na weken van voorbereiding is de kerk omgetoverd tot een fantastische ambiance, waar het kerstgevoel overweldigend is.

Het is elk jaar spannend of er voldoende groen aanwezig is om de hele kerk te decoreren. Het is weer gelukt, omdat mensen wachten tot deze tijd om hun coniferen te laten snoeien of hun boom te laten omzagen door een stoere groep vrijwilligers.

Het aanbod van artikelen is groot en divers, zodat bezoekers ogen tekort komen. Pronkstukken zijn de oudere kersballen en kerstversiering met unieke items; figuren en ballen uit Rusland. Daarnaast antiek, brocante, sieraden, boeken, kwaliteitsolijfolie, chocolaterie, geur- en aroma-artikelen en feestkleding. Nieuw is zeep uit Frankrijk, glas graveren, mozaïek, macramé en verzorgingsartikelen van paardenmelk. Voor het volledige overzicht, zie www.bonifaciusmedemblik.nl, onder het kopje agenda.

In de foyer kan iedereen genieten van onder meer een kop koffie met appeltaart, erwtensoep, diverse broodjes en glühwein. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud en restauratie van de Bonifaciuskerk

Belangstellenden zijn 7 december welkom van 14.00 tot 21.30 uur en 8 december van 10.00 tot 16.00 uur in de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik. Entree 1 euro, met een gratis lot voor de loterij.

Reageren via facebook