Medemblik Actueel.

Algemeen

Pascal Redeker lanceert debuutalbum

MEDEMBLIK – Geen berg is te  hoog voor Medemblikker Pascal Redeker, vaste klant in de NL top 40, de Arena is geen onbekend terrein meer voor hem, en sinds afgelopen weekend is ook de Escape in Amsterdam er achter gekomen wat het is om Pascal Redeker op het podium te mogen ontvangen.

En na diverse singles is het dan nu eindelijk zover, Pascal Redeker lanceert zijn eerste CD ‘Ik wil Dansen’.  Over deze cd zegt Pascal: ,,Een debuutconcert dus, maar vanuit mijn producer Maurice Huismans en platenmaatschappij Berk Music ontstond ook het idee om een album te maken. Ook iets wat ik nog niet gedaan had. Ondanks de grote berg single’s die inmiddels al waren uitgekomen. En dat album heb je nu in je hand! Met daarop reeds uitgebrachte single’s en een aantal nieuwe songs! Weg Van Mij bijvoorbeeld. Die is inmiddels al 7 jaar oud, maar werd door het wegvallen van mijn zo geliefde vader weer helemaal actueel. En zo ontstond het idee om daar een nieuwe versie van te maken.

Op de cd zingt Pascal o.a. over zijn vader, die trots op zijn zoon was maar wel altijd met goed bedoelde kritieken bleef bestoken en vaak ook met Pascal meeging naar optredens om daar zijn zoon de zaal op zijn kop te zien zetten.

,,Ik hoop dat jullie kunnen genieten van dit album en erop kunnen dansen, emoties kunnen delen, maar vooral er een goed en positief gevoel bij krijgen!! Want positiviteit, daar sta ik voor!! ” zegt Pascal Redekers.

Op de hoogte blijven van alles wat Pascal Redeker doet? kijk op www.pascalredeker.nl of vol Pascal via Instragram.

Reageren via facebook