12.7 C
Medemblik
25 september 2020 03:39
Medemblik Actueel.

Marjolein de Groot hoeft het graf van haar broer niet te ruimen

ABBEKERK – Marjolein de Groot uit Abbekerk was verbijsterd. Ze moest de graven van haar broers laten ruimen, omdat ze de grafkosten niet meer kan betalen. Een gemeentelijke tariefverhoging dreigde haar duizenden euro’s te gaan kosten.

Woensdag kwam het verlossende antwoord van de gemeente Medemblik toen zij op gesprek met de gemeente Medemblik en al snel bleek dat zij niet het graf van haar broer Wil Duyn die bij een noodlottig motorrace-ongeval verongelukte.  De gemeente Medemblik wil nu kijken of zij van zijn graf een monumentaal graf kunnen maken zodat deze nooit meer geruimd gaat worden.

Silvia Hania, woordvoerster van de gemeente Medemblik laat weten dat dit nog niet zeker is omdat er nog helemaal geen monumentale graven zijn in de gemeente Medemblik maar hoe dan ook, er komt een oplossing voor dit probleem.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?