Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselvallig met kans op wat neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waar mogelijk een enkel spatje neerslag kan uitvallen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige oostelijke wind die in de nacht naar dinsdag daalt naar 2 graden.

Dinsdag wordt een gure dag, er staat vrij veel wind uit het oosten/noordoosten en met een middagtemperatuur van maar 4 graden voelt het aan of het -2 is, koud dus. Ook kan er uit de aanwezige bewoking wat neerslag gaan vallen soms in de vorm van natte sneeuw. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 1 graad boven het vriespunt.

Woensdag t/m vrijdag zijn droge dagen, met geregeld zon maar ook bewolking. Overdag rond de 5 graden en in de nachten rond het vriespunt. De wind blijft uit het oosten waaien en is overwegend zwak tot matig van kracht.

Meer weer op de website van ons weerstation

Reageren via facebook