Medemblik Actueel.

Anne-Marie Jung met RAM in het Theaterkerk Wadway (Foto: Robert van der Ree)
Anne-Marie Jung met RAM in het Theaterkerk Wadway (Foto: Robert van der Ree)

Theaterkerk Wadway – Anne-Marie Jung

WADWAY – Op zaterdag 24 november komt cabaretière Anne-Marie Jung met haar voorstelling RAM naar theaterkerk Wadway. Het is haar tweede solovoorstelling. Van haar vorige programma genoot het publiek zó van, en zijzelf niet in de laatste plaats, dat een vervolg niet kon uitblijven: RAM. Aanvang 20.30 uur, meer info www.theaterkerkwadway.nl

Ram is haar sterrenbeeld. Ze kan sowieso aardig doorrammen. Over van alles. Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM! Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt ze voor een avond vol excentrieke, maar toch heerlijk herkenbare types.

Wellicht kent u haar ook van Wie is de Mol?, de show met André van Duin, Het Klokhuis én VetFit. Deze geweldige comédienne verdient een eigen podium en waar anders dan in Wadway kunt u voluit genieten van haar sprankelende talenten? Zie ook www.annemariejung.com  

Reageren via facebook