Medemblik Actueel.

Update Remy. A.s. woensdag is het tijd voor Remy om te verhuizen naar zijn eigen verblijf. Zijn quarantaine periode is dan klaar en hij heeft al zijn benodigde entingen gehad. Hij groeit als kool en is lekker eigenwijs en speels. Uiteraard moet Remy na de verhuizing nog wennen aan zijn nieuwe omgeving dus het kan nog wel een paar weekjes duren voor Remy buiten te zien zal zijn. Update on Remy This Wednesday, Remy will be moved to his own enclosure as his quarantine period will be over and he will have had all the necessary shots. He's growing like you wouldn't believe and he's a sassy, playful little big cat. Naturally, Remy will have to get used to his new surroundings after the move, so it might take a few weeks before he can be admired in his outdoor enclosure.

Gepostet von Stichting Leeuw am Sonntag, 4. November 2018
Flora en fauna

Hoenderdaell haalt leeuwenwelp Remy uit zijn quarantaine

ANNA PAULOWNA – Het gedumpte welpje Remy maakt het naar omstandigheden erg goed. Het leeuwtje dat een maand geleden werd achtergelaten in een weiland in het Utrechtse Tienhoven en vervolgens bij Stichting Leeuw op Landgoed Hoenderdaell is opgevangen, groeit zo goed dat hij inmiddels sterk genoeg is om naar een eigen verblijf te verhuizen, meldt NH Nieuws.

Dat meldt Stichting Leeuw op Facebook bij een video van Remy, die ‘als kool groeit en lekker eigenwijs en speels is’. Woensdag verkast hij naar zijn nieuwe onderkomen, zo valt te lezen in het bericht. “Zijn quarantaine periode is dan klaar en hij heeft al zijn benodigde entingen gehad.”

Het kan nog wel een paar weken duren voordat Remy buiten te zien is, aldus Stichting Leeuw. “Uiteraard moet Remy na de verhuizing nog wennen aan zijn nieuwe omgeving.”

Remy werd begin oktober door een hardloper gevonden die het leeuwtje zag zitten in een hondenbench. Enkele dagen later werd duidelijk dat hij vermoedelijk uit een Belgisch circus afkomstig is.

Reageren via facebook