Voorstelling 'Als ik de zee maar zie' in Galerie Windkracht 13 (foto: Peter Wijnants)

Groene Kerkje Lambertschaag: ‘Als ik de zee maar zie’

LAMBERTSCHAAG – Zaterdag 27 oktober speelt om 20.30 uur de voorstelling ‘Als ik de zee maar zie’ in het Groene Kerkje in Lambertschaag. Een tweeluik gebracht door Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten. Meer informatie en reserveren via www.alsikdezeemaarzie.nl

Danseres Margriet Middel brengt samen met saxofonist/pianist Victor Posch een multidisciplinaire voorstelling: een bijzondere mix van zang, dans, verhalen en saxofoon. Een verhaal over een oude visser en een danseres. Over het verlangen naar het onbekende en het najagen van dromen.

Zangeres Helen Botman en singer-songwriter Peter van Vleuten brengen een vertelconcert, met de zee als muzikaal en verhalend thema.

‘Als ik de zee maar zie’ – een ode aan de zee in muziek, dans, verhalen en gedichten.

 

Reageren via facebook