Tagliatelle met spinazie en champignons
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 250 g champignons
- 2 el hüttenkäse
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 150 g tagliatelle
- 1 ui
- 300 g spinazie
- 150 g (vegetarische) roerbakreepjes
Instructions
- Kook de tagliatelle in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
- Maak de uien schoon en snijd ze klein.
- Was de spinazie.
- Maak de champignons schoon. Halveer kleine en snijd grote exemplaren in vieren.
- Fruit de ui in de hete olie glazig.
- Bak de roerbakreepjes mee en pers de teentjes knoflook er boven uit.
- Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat de groenten slinken.
- Warm de champignons kort mee.
- Maak het geheel op smaak met wat peper en een beetje zout.
- Meng het spinaziemengsel en de cottage cheese door de uitgelekte tagliatelle.
Reageer