Medemblik Actueel.

Voorzitter van SEW, Hans Huibers, overhandigt het schildje aan Gerard Schilder. (Foto: aangeleverd)
Voorzitter van SEW, Hans Huibers, overhandigt het schildje aan Gerard Schilder. (Foto: aangeleverd)

Na 32 jaar neemt handbalscheidsrechter Gerard Schilder afscheid

NIBBIXWOUD – Gerard Schilder vindt het na 32 jaar mooi geweest. Vele zaterdagen op pad om zijn wedstrijden te fluiten in de omgeving van Volendam tot Heerhugowaard. De handbalscheidsrechter vindt het tijd om te stoppen en een andere invulling te geven aan zijn zaterdagavond.

Westfriesland SEW heeft veel bewondering voor Gerard als bondscheidsrechter en wilde dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens een kleine bijeenkomst afgelopen zaterdag werd Gerard, voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1, toegesproken door voorzitter Hans Huibers en benoemd tot Lid van verdienste van Westfriesland SEW.

Vriendin Brändy kreeg een mooie bos bloemen.

Reageren via facebook