15.8 C
Medemblik
20 september 2020 13:29
Medemblik Actueel.

Terugkijken op een fantastische zomer

MEDEMBLIK – De zomer 2018 zit er nu toch echt wel op, al leek het er zaterdag nog niet echt op met een middagtemperatuur van bijna 26 graden in Medemblik. En het mooie weer was voor velen deze zomer en begin van de herfst ook de kans om het water op te zoeken, met een zeilboot, zwemmend,roeiend of met een kite..

Recordomzetten in de horeca, de frisdrankindustrie heeft een topjaar achter de rug om over leverancies van BBQ-producten maar niet te zwijgen.

Hoe dan ook, velen kunnen terugkijken op een fantastische zomer 2018, al denken de tuinders daar weer anders over, die moesten alle hens aan dek roepen om de droogte, die nog steeds gaande is, op te vangen door te beregenen.

Op de video ziet u de vele Kitesurfers die ook dit jaar weer het Nesbos in Onderdijk wisten te vinden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?