Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Lore Koelemeijer in het Witte Kerkje Hauwert

Hauwert – Chansonnière Lore Koelemeijer (Wognum 1994) brengt met haar combo Franse muziek in een modern jasje: van Theater tot Grandcafé en van Poppodium tot Festival. Haar zelf geschreven theatervoorstelling is genaamd: “La Lore Vous Adore”.

Lore heeft haar inspiratie van o.a. Wende Snijders en zangles van Micheline van Hautem maar haar liefde voor de Franse taal en Franse muziek heeft zij geërfd van haar vader. Hoewel Jacques Brel en Edith Piaf haar favorieten zijn staan ook nog andere Franse artiesten op haar repertoire. Dat er theaterbloed door haar aderen stroomt blijkt wel uit haar studie aan de Theaterschool te Leeuwarden.

Lore’s geweldige expressie en mooie stem staan borg voor een onuitwisbare indruk. Of zoals het Noord-Hollands Dagblad het uitdrukte: ‘De muziek die zij eet, ademt, drinkt en bovenal zingt.’ Onlangs heeft Lore opgetreden in Het Huis Met De Pilaren in Bergen. Hier trad ook haar grote voorbeeld Jacques Brel op in 1962. Ook het optreden in de mooie nieuwe theaterzaal van de pas gerestaureerde Drommedaris te Enkhuizen was een succes.

Haar vaste begeleidingscombo (rustig versterkt) staat onder leiding van pianist/arrangeur Ton van Diepen en bestaat verder uit Rob Mulder (drums) en Hans Snel (basgitaar).

  • 15 april 2016
  • Kerk Hauwert
  • Toegangsprijs € 10,-
  • inclusief kop koffie/thee bij binnenkomst.
  • Kinderen t/m 12 jaar gratis.
  • Aanvang 20.15 uur
  • Zaal open 19.30 uur
  • Kaartverkoop aan de zaal
  • Reserveren via hauwertinconcert@gmail.com

Reageren via facebook