3e plaats / Duo Mixed Juniors / Lina van Dam en Noah Rolvink

Fenno Uijldert & Floyd Knijn op koers voor WK Ju Jitsu in Malmö

OPPERDOES – Bij het grote internationale Ju Jitsu kwalificatie toernooi in Gelsenkirchen/Duitsland hebben Fenno Uijldert en Floyd Knijn uitstekend zaken gedaan in het kader van de WK Kwalificatie in Malmö welke eind november zal gaan plaatsvinden.

Het evenement met 550 deelnemers uit 23 landen is dé plek waar de ju jitsuka’s uit Nederland kwalificatiepunten kunnen verdienen. Fenno en Floyd werden al eerder dit jaar tweede bij de European Cup en hebben laten zien dat zij met de wereldtop mee kunnen draaien.

Bericht gaat verder onder de foto

3e plaats / Duo Men Seniors / Fenno Uijldert & Floyd Knijn
3e plaats / Duo Men Seniors / Fenno Uijldert & Floyd Knijn

Het duo Lina van Dam/Noah Rolvink van Budoschool Takken/Shi-Sen-Do uit de gemeente Medemblik lieten ook zien bij de Europese Top te horen met een zeer knappe 3e plaats in een ultieme inhaalrace.

Isaak Weel & Jochem Bos maakt hun Europese debuut met een knappe 5e plaats en het nieuwe mix duo Eady Roelandschap/Floyd Knijn hebben ook een 5e plaats behaald. Beide duo’s zitten nog volledig in hun opbouw en in dit stadium was dit het maximaal haalbare.

Reageren via facebook