OVW Café Wervershoof met deze keer Irene Schouten

WERVERSHOOF – In februari won Irene Schouten brons op de massastart in PyeongChang. Een prestatie van formaat, maar hoe nu verder? Irene deelt haar reis naar en voorbij de Olympische Spelen graag met haar regiogenoten. Wij zien u graag op 11 oktober tijdens het OVW Café in Wervershoof. 

Irene Schouten leeft voor de schaatssport. Maar dat leven reikt verder dan het schaatsen op zich. De steun van het thuisfront, haar vrienden, collega’s, coaches en sponsors zijn essentieel voor haar succes. Zowel zakelijk en privé. 

Irene als zakenvrouw

Naast topsporter is Irene ook zakenvrouw. Haar fans willen graag 24/7 mee kunnen kijken in haar leven. Daar gaat zij verstandig mee om. Het belang van de social media is het afgelopen jaar steeds groter geworden. Haar privésponsors Fitnessclub Nederland en Red Bull helpen haar daarbij.

‘Er komt heel wat bij kijken. Wekelijks schrijf ik een blog en ik houd iedereen via de social media op de hoogte. Natuurlijk zijn de andere media ook heel belangrijk, maar daar heb ik geen invloed op. Het is fijn dat ik zelf ook richting kan geven aan wat het publiek van mij ziet.’

Hoge pieken, diepe dalen

Irene deelt veel over het verloop van haar carrière en schroomt niet om ook over haar privéleven te vertellen. Ook over de ziekte van haar moeder en wat dat voor het gezin Schouten betekent. De weg naar PyeongChang was een zware, zowel lichamelijk als geestelijk.  Ze was vaak wekenlang van huis voor training en uiteindelijk voor de Olympische Spelen zelf. ‘De weg naar PyeongChang bracht hoge pieken en diepe dalen, maar daar word je sterker van. Dit was pas het begin’, aldus Irene. 

Ondernemersteam Irene

Naast sponsoring is er een Ondernemersteam voor Irene opgericht waar iedereen vrienden van kan worden. Ook daarover zal Irene tijdens het OVW Café meer vertellen.

Beleef een stukje van haar leven mee op 11 oktober. Als schaatser, ondernemer en als mens die opgroeide in de Westfriese klei.

Presentatie en netwerken
Het OVW Café start om 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!

Café Restaurant ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, 1693 AK Wervershoof

Voor meer informatie: www.ovw.nl