arichieffoto 2017

Prijswinnaars ochtendprogramma Draverij Medemblik

MEDEMBLIK – Tijdens de Harddraverij in Medemblik werd de ringrijderij gehouden op de Nieuwstraat. Met achttien authentieke aanspanningen werd maandagochtend 17 september deelgenomen aan het ringsteken. Diverse prijzen waren te winnen in verschillende categorieën.

  • Ben Duipmans uit Zuidermeer won samen met zijn steekster Lidia Rood-Klaver de eerste prijs met ringsteken. Cela van Bernace trok de Duitse jachtwagen uit 1890. De tweede plaats was voor Marianne Wijdenes uit Medemblik. Steekster: Ellen Wijdenes. Teddy trok een Pony Wagonette uit 1994. Het brons ging naar Frans van der Blonk uit Venhuizen. Steekster: Ariëtte van der Blonk. Bling trok de Wagonette uit 1900.
  • Bestgaande paard KWPN: Huub van Tartwijk uit Opperdoes met Roy.
  • Bestgaande Friezen: Krijn Smit uit Opperdoes met Teatske.
  • Bestgaande overige rassen: Frans van der Blonk met Bling.
  • Schoonste geheel: Ellen Spigt uit Onderdijk. Steekster: Iris Ney. Sancho, Fridus en Daisy trokken de Pony spider.
  • Origineelste geheel: Erno Poland uit Wervershoof: Steekster: Annet Mol. Roos en Lenny van de Neshoeve trokken de Wagonette uit 1890.
  • Beste menner: Jaap Lap uit Den Hoorn TexelZonnestraal trok de Victoria uit 1889.

Reageren via facebook